Pagina 1 van 1

Bartje en Benno

Geplaatst: 02 mar 2018 16:26
door Geisha
Dierenopvang Koningen

Bartje en Benno; ons Valentijnskoppel <3

Bartje en Benno kwamen afzonderlijk van elkaar binnen bij ons in de opvang. Maar inmiddels zijn zij onafscheidelijk en stapel op elkaar en vinden wij ze een heel bijzonder en liefdevol koppel <3

Bartje en Benno zijn ongeveer 2 jaar jong en beiden waren ontzettend veel aan het drinken toen zij bij ons binnen kwamen. Dus zij zijn de medische molen ingegaan en beiden blijken suikerziekte te hebben…
Dus beiden moesten insuline gaan krijgen, speciaal voer en zij konden niet in de groep met andere katten helaas. Dus zij verblijven momenteel bij ons in het pension.

Het bijzondere van deze jongens is, is dat zij elkaar fantastisch vinden. Los van het feit dat zij beiden ongelooflijk gek op mensen zijn en niets liever doen dan knuffelen, vinden zij elkaar dus ook geweldig. Zij eten altijd samen, zij drinken altijd samen, zij slapen samen en het liefst gaan zij ook nog samen op de kattenbak. Als wij 2 bakjes voer neerzetten, dan gaan ze samen uit 1 bakje eten, om vervolgens samen uit het andere bakje te eten. En tja, zij zijn eigenlijk onafscheidelijk! En wij smelten dan ook van dit prachtige koppel!

Maar zij hebben beiden suikerziekte en wij zijn op zoek naar een gastgezin of permanent gezin voor deze jongens. Waar zij op precieze tijden insuline krijgen, waar zij afgepaste voeding krijgen, waar zij heel veel liefde krijgen en waar zij stabiel kunnen worden. Want hier in de opvang is het heel moeilijk om ze goed onder controle te houden en dat gunnen wij ze natuurlijk enorm.
En daarom zouden wij graag op deze Valentijnsdag deze jongens in het zonnetje willen zetten! Gewoon om te laten zien hoe geweldig zij zijn, hoe ongelooflijk lief en makkelijk, hoe sociaal en hoe leuk! En wij hopen natuurlijk dat zij iemands Valentijn mogen worden!

Wij betalen natuurlijk de insuline, de spuiten, het voer en de dierenartskosten voor de jongens, zolang zij in hun gastgezin zitten! En wij hopen dat zij redelijk in de buurt van onze opvang wonen.

Wilt u dit prachtige Valentijnskoppel een warme en liefdevolle plek bieden, neem dan gauw contact met ons op. Dan kunnen wij nog veel meer leuke dingen over de jongens aan u vertellen!

Maatschappijwijk 15
7707SG Balkbrug (Hardenberg)
0523 235 921
www.dierenopvangkoningen.nl

Afbeelding

Afbeelding

Re: Bartje en Benno

Geplaatst: 23 mar 2018 17:37
door Bea
Bartje en Benno staan in de nieuwste "Majesteit".

Re: Bartje en Benno

Geplaatst: 23 mar 2018 19:22
door Dia
Dan moet het toch een keer lukken.