Dringende oproep van het kattenkabinet

WalterVDS
Berichten: 11
Lid geworden op: 25 mar 2019 10:34
Insuline: Caninsulin
Woonplaats: Merelbeke

Dringende oproep van het kattenkabinet

Bericht door WalterVDS » 27 mar 2019 16:19

Ik durf dit hier te delen aangezien we hier met allemaal mensen zitten die toch gekend zijn met de problematiek:

Lieve Kattenkabinetters, lieve sympathisanten.. een wat langere tekst, want we hebben jullie hulp DRINGEND nodig!

Het bericht betreffende de lieve Mao werd maar liefst 376x gedeeld, waarvoor onze allergrootste dank. Er heeft tot op heden echter nog niemand de stap gezet om Mao een bezoekje te brengen. Dit speelt in haar nadeel, want we zijn ervan overtuigd dat de persoon die Mao ontmoet, meteen verliefd zal worden op haar rustig en lief karakter.

We proberen wanhopig om een oplossing te vinden voor Mao. Het gezin waar zij momenteel verblijft, kan haar binnenkort niet langer opvangen. Wij willen haar ook niet van het ene opvanggezin naar het andere sleuren, en willen meteen haar laatste forever home vinden ❤️.

We beseffen zeer goed dat de zorg voor een diabeetje mensen afschrikt. Mao is echter zo lief, dat ze zich laat behandelen alsof het niets is. Die spuitjes geven, dat is zo gedaan. Je hoeft haar niet achterna te jagen, ze laat dit allemaal vrijwillig gebeuren. Bovendien zullen wij steeds met raad en daad blijven bijstaan.

De zorg voor een diabeetje vraagt ook wat planning. De fameuze spuitjes moeten op vaste tijdstippen gebeuren: er moet immers 12u zitten tussen prik 1 en prik 2. Idealiter is haar nieuwe baasje dus iemand die op vaste tijdstippen thuis is.

En dan is er natuurlijk nog de kostprijs. Er is een terugkerende kost van €35/maand aan medicatie en dieetvoeding. Zoals jullie weten is onze werking voornamelijk gebaseerd op giften. Giften waarvoor wij jullie o zo dankbaar zijn, want wij zouden dit alles niet kunnen realiseren zonder jullie hulp.

Wij zouden Mao’s potentiële nieuwe eigenaar een financieel duwtje in de rug willen geven door deze kosten te coveren. Zij die Mao niet kunnen helpen door haar een thuis te geven, kunnen wel helpen door een financiële bijdrage te storten zodat wij de nieuwe eigenaar van medicatie en dieetvoeding kunnen voorzien. Alle kleine beetjes helpen. We hopen hiermee de bezorgdheden voor het zorgen van een diabeetje deels te verlichten en de stap naar haar nieuwe thuis kleiner te maken.

Helpen jullie mee?

- Het allerbelangrijkste is uiteraard de zoektocht naar haar nieuwe thuis! Daarom: dit bericht delen, delen EN NOG EENS DELEN! ☺️

- Een volledig VRIJBLIJVENDE gift is welkom op het rekeningnummer BE24 7350 4610 9138 op naam van Het Kattenkabinet, met vermelding van “MAO”. Deze giften gaan integraal naar de medicatie en dieetvoeding voor Mao.

Bedankt voor jullie eeuwige hulp en steun ❤️.

info@hetkattenkabinet.be

Afbeelding
Plaats reactie