Forumregels

Gesloten
Gebruikersavatar
Neeltje
Advies ProZinc-Caninsulin
Berichten: 63483
Lid geworden op: 13 mar 2009 17:48
Insuline: was Caninsulin
Woonplaats: Eindhoven

Forumregels

Bericht door Neeltje » 18 feb 2017 12:49

Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van redenen forumberichten te weigeren, te verwijderen of te wijzigen. Racistisch, discriminerend, beledigend of sexueel-georiënteerd taalgebruik is verboden.

Op dit forum staat privacy hoog in het vaandel.
Wanneer er sprake is van een dusdanig softwarematig probleem dat de technisch beheerder van de site toegang tot een bepaalde forummailbox nodig heeft om het probleem te verhelpen, zullen wij contact opnemen met de eigenaar van de betreffende privé forummailbox en toestemming en medewerking vragen om zijn of haar privé forummailbox te openen. Alleen indien na herhaald verzoek om toestemming en medewerking geen reactie is verkregen en het softwarematige probleem het functioneren van het forum naar het oordeel van de technisch beheerder in gevaar brengt, is het mogelijk dat de technisch beheerder ingrijpt zonder toestemming van de eigenaar van de privé mailbox. Dit zal vooraf nadrukkelijk aan de betreffende eigenaar worden gecommuniceerd. In dit geval wordt het probleem gezien als een zeer dringende reden die deze stap rechtvaardigt.

Wanneer je meent dat er sprake is van misbruik van de PB-functionaliteit, bv. omdat er sprake is van belediging, bedreiging of laster, dan kun je contact opnemen met de beheerders door het bewuste privébericht te rapporteren met de daarvoor bedoelde knop. Bewaar het bewuste PB. In het kader van het onderzoek kunnen we toestemming vragen om je forum mailbox in te mogen zien.

Het delen van een account met een ander persoon is niet toegestaan.

Wanneer je onheus bejegend wordt of er is een andere reden waarom je je niet prettig voelt op het forum,
blijf er niet mee zitten maar meld het probleem even bij mij
via: memberlist.php?mode=viewprofile&u=13

Deze forumregels kunnen van tijd tot tijd door het beheer worden aangepast en hierover zal een mededeling op het forum worden geplaatst in het subforum “Forumregels”. Door gebruik te blijven maken van het forum na het plaatsen van deze mededeling, geef je aan akkoord te gaan met de aanvulling op c.q. wijziging van de forumregels.
Gesloten